Eğlence-Parti Malzemeleri Dükkanı Açmak

21.10.2018
1.988
Eğlence-Parti Malzemeleri Dükkanı Açmak

Doğum günü, evlilik yıldönümü, yılbaşı ve çocuk eğlenceleri, kına gecesi, sünnet, diş bulguru veya aklınıza gelebilecek her türlü eğlence günleri için parti malzemeleri satışı yapan mağazaya da dükkanların yolunu tutarız. En güzel günlerimizden birini sevdiklerimizle birlikte geçirmek için ortamında en iyi şekilde güzelleşmesi için çaba harcarız. Peki  farklı bir sektörde istihdam ederek para kazanmak için parti eğlence malzemeleri dükkanı açmak ister misiniz?

Elimizi soğuk sudan sıcak suya sokmadan hazır paketlenmiş ürünleri müşterilerinize satabileceğiniz bir işletme sahibi olabilirsiniz. Özel  günler için tasarlanmış özel malzemeleri satmak isteyenlerin bu konu üzerinde araştırma yaptığından eminiz. Bu konu ile ilgili olarak sizlere kısa bilgiler sunarak geleceğe şekil vermenize yardımcı olmak istiyoruz.

Doğum günü, yılbaşı, evlilik yıldönümü, nişan, sünnet merasimleri gibi özel günlerde kullanılan süsleme eşyalarını ve benzeri kutlama malzemelerini tedarik edebileceğiniz yerlerden biri son yılların gözde dükkanlarından olan parti malzemeleri dükkanı olduğunu söyleyebiliriz. Peki, parti malzemeleri satarken nelere dikkat etmelisiniz? Dükkan açmak için ne yapmalısınız? Diğer bütün dükkanlarda olduğu gibi prosedür aynı şekilde işleyecektir. İyi bir yerden dükkan kiralamak, resmi mercilerden gerekli izin ve belgeleri satın almak. Sonrasında da güzel bir açılış yaparak dükkanımızın müşterilere hizmetini sunmak gerekiyor. Elbette güzel bir açılış yapmak için açılış organizasyonu yapan firmalar ile işbirliği yapıp sizin tanıtımını yapmalarına imkan vermeniz önemli bir başlangıç olacaktır.

Eğlence Parti Malzemeleri

Eğlence-Parti Eşyaları Dükkanı

Reklamınızın  en iyi şekilde yapılması size önemli bir artı olarak yansıyacaktır.  Sizin açtığınız parti eğlence malzemeleri satış dükkanınızı bilen insanlar ihtiyaçları olduğu zaman başka yerlerde parti malzemeleri aranacaktır. Hatta arayan kişilere de hemen sizin dükkanımızı tarif edeceklerdir. Dolayısıyla akılda kalıcı güzel bir açılış organizasyonu artı puan anlamına gelecektir.

SİZİN İÇİN ÖNERİLENE GÖZAT!  Devlet Destekli Tarım Kredisinin Ayrıntıları

Ürünleri ucuza temin etmeniz de aynı şekilde karınızı artırmak için iyi bir deneyim olacaktır. Parti eşyaları malzemeleri satışı yapmak için çok fazla sermayeye gerek yoktur.  Çünkü satacağınız ürünler çok yüksek meblağ gerektiren malzemeler değildir. Genelde basit malzemelerden yapılmış plastik kağıt ürünlerden tasarlanmış herkesin rahatlıkla satın alabileceği ürünler olacaktır. Dolayısıyla çok fazla paranız olmasa bile rahatlıkla parti malzemeleri dükkanı açabilirsiniz. Eğer hiçbir birikiminiz yoksa KOSGEB kredilerini değerlendirebilir. Böylece hem düşük faizli hem de karşılıksız kredi kullanma şansı elde edebilirsiniz.

Şunu hatırlatmakta fayda vardır. Çok fazla sermayeye ihtiyaç yok derken başlangıç olarak fazla parası olmayanları cesaretlendirmek amacıyla bu sözler sarf edilmiştir. Kim istemez ki büyük bir mağaza, büyük bir organizasyon ve çok sayıda elemanın çalıştığı bir işyerini. Paranız büyükse büyük dükkan açarsınız, tanıtımını büyük yaparsınız, geniş kitlelere ulaşmak için çaba harcarsınız. Kazancınız da buna paralel olarak fazla olacaktır. Ancak Eğer çok yüksek sermayeniz yoksa 50-100 bin lira arasında bir para ile de bu işi rahatlıkla yönetebilirsiniz anlamında söylenmiştir.

SİZİN İÇİN ÖNERİLENE GÖZAT!  En Kolay Para Kazanma Yöntemleri

Parti eğlence malzemeleri dükkanı açmak için yakın çevremizi iyi etüt edilmesi, elit kesimin ağırlıkta olduğu bir lokasyonda bulunmanız gerektiğini unutmamalısınız!

Bir önceki yazımız olan Catering Firması Açmak İçin Bilinmesi Gerekenler başlıklı makalemizde Catering firması nasıl açılır, Catering sektörüne girmek ve Catering şirketi açmak hakkında bilgiler verilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.