2018 Yılının Trend İş Fikirleri

27.01.2018
1.322
2018 Yılının Trend İş Fikirleri

Yatırımcı mantığıyla hareket eden girişimciler dünya genelinde ilgi gören sektörleri araştırmaktadır. Sadece yatırımcılar değil geleceğe yönelik projeleri olan insanlar da hangi sektörden kazançlı çıkacağını hesap etmektedirler.

2018 yılında ilgi gören iş fikirleri arasında direnç lastikleri, taşınabilir şarj cihazları, rengarenk telefon kılıfları, sakal yağı pazarlamacıları, maça çayı, kablosuz kulaklıklar, sürücülerin işini kolaylaştıran yol kameraları, aynasız fotoğraf makinaları, her daim ilgi gören akıllı saatler ve selfie dronelar oldukça ilgi çekmektedir. Şimdi sırasıyla trend olmuş iş fikirlerini analiz etmek gerekirse, nedenleri ve ilgi çeken yönlerini aktaralım.

Direnç Lastikleri

Sağlığını düşünen insanlar uygun spor alanları bulamıyorsa mecburen spor salonlarına gitmek zorundadır. Spor salonlarında sık sık kullanılan direnç lastikleri iş kurma düşüncesindeki girişimciler için önemli bir kazanç noktası olabilir. Bu ürünler spor salonlarında veya evde kullanıcının kendi başına rahatlıkla faydalanabileceği sportif bir malzemedir. Bu sektörde pastadan dilim almak isteyenler ürün çeşitliliğini geliştirerek satış miktarını artırabilir.

Daha fazla tüketiciye ulaşmak amacıyla direnç lastiklerini kullanıcılara tanıtımını yaparak özellikle e-ticaret aracılığı ile satışlarını gerçekleştirebilirler.

trend iş

trend iş fikirleri

Taşınabilir Şarj Cihazı

Bırakın Türkiye’yi, dünya genelinde 7’den 77’ye herkes akıllı cep telefonlarını elinden düşürmediği, üstelik yolda giderken bile bu sihirli cihazları kullanan insanlar doğal olarak şarj ihtiyacı gidermek için taşınabilir şarj cihazı ihtiyacını hissediyor.

SİZİN İÇİN ÖNERİLENE GÖZAT!  İşkur'a Nasıl Başvurulur?

Her daim popüler teknolojik ürünler arasında yerini alan bu cihazı pazarlayanlar karlı bir yatırım için kolları sıvamış olacaktır. Elektronik piyasası oldukça güçlü bir rekabet içerisinde olduğunu da hatırlatmakta yarar var. Akıllı telefon kılıfları şarj ihtiyacı zorunlu olsa da telefon kılıfları da albümleri ile bütün müşterilerin etkilemektedir.

Özellikle bayanlar sürekli olarak telefon kılıflarını yenilemektedir. Bu piyasada oldukça büyük bir hacim ile girişimcilerin iştahını kapatmaktadır. Akıllı telefon kılıfı yasasından faydalanmak isteyenler stoksuz çalışabilir. Yaklaşık 120 milyar dolarlık bir hacim ile herkesin bu sektörden nasıl ekmek yerim, diye hesap yaptığını unutmamak gerekir.

Akıllı saatler

2018 yılının trend iş fikirleri için önerebileceğimiz akıllı saatler özellikle öğrenci velileri tarafından tercih edilmektedir. Bilhassa küçük çocukları olan aileler çocuklarının koluna taktıkları bu akıllı cihazlar sayesinde onların kaybolma riskini ortadan kaldırmaktadır.

Geçtiğimiz dönemlerde yaşanan talihsiz anaokulu öğrencileri unutulma olayları sektörün önemli çıkış noktası olarak düşünülmektedir. Sadece bu sektörde değil farklı alanlarda da kullanılan, nabız ölçerek kalp hastaları için faydalı olabilir. Bu cihazlar pazarlamacılarına önemli miktarlarda kârlılık sağlayabilir.

SİZİN İÇİN ÖNERİLENE GÖZAT!  Bu Meslekleri Seçerseniz, Gelecekte İşsiz Kalabilirsiniz

Sakal Yağı Piyasası

Son bir kaç yıldan beri erkeklerin sakal uzatma merakı yüzünden sakal yağı piyasası hızlı bir şekilde gelişmeye başladı. Erkeklerin tıraş ürünleri ne ilgi göstermesi gayet doğaldır, ancak herkesi etkileyebilecek bir sakal sahibi olmak isteyen erkeklerin sakal yağı ile bunu başarabileceklerini düşünmesi sizlere ilham kaynağı olabilir. Sakal yağı piyasasından kar etmek isteyenlerin yine bu sektörde araştırma yaparak rota belirlemeleri gerekir.

Maça Çayı

Antioksidan özelliği ile metabolizmanın düzenlenmesine yardımcı olan maça çayı popüler içecekler arasında yerini almaya başladı. Sürekli ilgi odağı haline gelen bu değerli içecek sadece sağlıklı yaşamak için değil aynı zamanda yemek tariflerinde, tatlılarda da tercih edilmektedir. Maça çayı nasıl kullanılır, hangi ürünlerle birlikte tüketilmesi gerekir? Bu konuda gerekli bilgiyi internetten alabilirsiniz.

Kablosuz Kulaklık

Gençlerin kesinlikle hayır diyemeyeceği kablosuz kulaklıklar yoğun ilgi görmesi sebebiyle satış rakamları sürekli artan ürünler arasına girdi. Popülaritesini sürekli artıracağını düşündüğünüz sektörden kendinize düşen payı almak istiyorsanız hemen işe koyulun. Gençlerin beklentileri doğrultusunda kablosuz kulaklıklar pazarlamaya başlayabilirsiniz.

Yol Kamerası

Habercilik anlayışının farklı bir boyut kazandığı günümüzde seyircilerin gönderdiği haberleri yayınlayan haber kanalları yol kamerası ile çekilmiş görüntüleri paylaşmaktadır. Youtuber olmak isteyen gençler de yine farklı görüntüler yakalayarak bunları YouTube kanalında paylaşmak amacıyla yol kameraları temin etmektedir.

SİZİN İÇİN ÖNERİLENE GÖZAT!  2018 Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

Kullanımı saymakla bitmeyen bu akıllı cihazları stoksuz bir şekilde satış yapmak isteyen girişimciler gerekli girişimlerde bulunarak gelir elde edebilirler.

 

Selfie Drone

Kazançlı bir iş kurma düşüncesi olan insanların karlı ve başarılı bir sektörde yer alması için selfie drone piyasasını araştırmasında önemli bir avantaj olduğunu söylemek gerekir. Her türlü sektörde rahatlıkla kullanılabilen selfie dronelar artık güzel görüntüler yakalamak isteyen fotoğrafçılara veya kargo firmalarına başta olmak üzere insanların ihtiyaçlarına cevap ver en önemli teknolojik buluşlar arasında yer almaktadır.

Selfie drone sektörüne girerek para kazanmayı hedefleyen insanlar bu kazançlı sektörden güzel paralar elde edeceğini söyleyebiliriz. Kullanımı basit olan selfie drone maçlarda, televizyoncuların çekiminde, fotoğrafçıların güzel görüntü yakalamak amacıyla kullanılmaktadır. Farklı amaçlarla kullanımı ihtiyaç duyduğu selfie dronenlar 2018 yılının trend iş fikirleri arasına girmeyi başarmıştır.

Bir önceki yazımız olan 2021'de En İyi İş Fikirleri başlıklı makalemizde 2021 yılı karlı iş fikirleri, cep telefonu tamiri kursu ve Çok kazandıran işler hakkında bilgiler verilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.